Wireless disconnecting when power cable put in

By wigwam
Oct 4, 2008
Topic Status:
Not open for further replies.
  1. My wireless conectivity is switching off when I connect my laptop to the mains.

    It's an Acer with an Atheros adapter

    I noticed someone else had aproblem with the same thing

    Any ideas

    Trev
  2. Tmagic650

    Tmagic650 TS Ambassador Posts: 20,675   +152

    Check the Acer support site for a possible update to the Atheros adapter driver. What OS are you running?
  3. wigwam

    wigwam Newcomer, in training Topic Starter

    Wireless lost

    Hi

    I tried yesterday but the site was down. I'll try again today.

    The operating system is XP Home
  4. wigwam

    wigwam Newcomer, in training Topic Starter

    My wireless goes off !

    Some more info that may be of use.

    When connected to WiFi (no power cable)
    Network Connections screen shows two icons. Local Area Connection (Disabled) and Wireless Network (Connected)

    When connected to WiFi (with power cable in) ... lose WiFi + network list shows nothing
    The Network Connection screen has three icons.Local Area Connection (Disabled), Wireless Network (Not Connected) and a 1394 Connection (Disabled)

    Does this help
  5. Tmagic650

    Tmagic650 TS Ambassador Posts: 20,675   +152

    "When connected to WiFi (no power cable)
    Network Connections screen shows two icons. Local Area Connection (Disabled) and Wireless Network (Connected)"...


    This is normal

    Just a stab in the dark. Reset your power settings to default
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.