TechSpot

WUSB54G Version 4.2

By jmh033089
May 7, 2009
Topic Status:
Not open for further replies.
  1. I have used this network adapter for over a year now, I had to do a system restore last night do to a really bad virus I reinstalled everything beautifully but when I tried to connect to the network and I get an error saying that the access point can reach the router but not the internet. I have tried disabling the firewalls and reinstalling the software, I have also tried restoring the default setting in the router but still no luck! If any buddy as any idea what else I could try to get it working again please feel free to lead a hand! Thanks in advanced!!!
  2. kimsland

    kimsland Ex-TechSpotter Posts: 18,353

    There was a forum discussion on installing drivers here: http://forums.linksysbycisco.com/li...iew=by_date_ascending&message.id=19095#M19095
    Also here is the main site help and drivers: http://www.linksysbycisco.com/US/en/support/WUSB54G

    But you need to tell us how you are connecting the device, USB?
    What OS, Vista? Service Pack?
    Have you gone through the UPDATED 8-step Viruses/Spyware/Malware Preliminary Removal Instructions and confirmed that you do not have malware?

    Maybe just try the above first ;)
  3. jmh033089

    jmh033089 TS Rookie Topic Starter

    Yes I have done all my virus scans with ESET and MalWare Bytes So I know its not any type of virus malware or spy ware or any thing like that!

    usb and windows xp
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.