XFX Geforce 9600

By troganhorse
Jan 6, 2009
Topic Status:
Not open for further replies.
  1. I recently bought a XFX Nvidia 9600 GSO ( Newegg link ). I tried installing it and its not even recognized. Its getting power and I can hear the fan but nothing. I then contacted dell and they said that I need a better PSU but that they could not tell me the extact problem. I then bought a 580W ( Newegg link )PSU to replace my current 300W PSU. I just want to make sure that after this, I will definately be able to run my graphics card.. Its rather fusterating.
  2. Tmagic650

    Tmagic650 TS Ambassador Posts: 20,689   +153

    Yes the new supply will do the trick
  3. vpcoded

    vpcoded Newcomer, in training

    Yeah that will do it I had the same issue with a stock PSU added a 550 and the card runs great. you would have had to do that with any card that would be worth the upgrade.
  4. Phoenix CMXIV

    Phoenix CMXIV Newcomer, in training Posts: 35

    i have the same card, but evga, and i had the same problem
    if you just intall the driver it will work.
    Driver
  5. Tmagic650

    Tmagic650 TS Ambassador Posts: 20,689   +153

    I just installed an MSI N9600GT in my rig, It has a Antec 450 Earthwatt PS and the card works perfectly
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.