TechSpot

Xp not installing??

By Sixstring
Jan 10, 2005
  1. Hi

    I am hoping i can maybe get some help. I have been trying to reformat to xp pro for days now but it just wont work.
    Everything is going fine until it starts to install windows at the part where it is "Installing Devices"....when it gets there the entire pc shuts down....the monitor goes to standby and the hard drive shuts down.

    Pc specs are

    Asus a7n266-vn motherboard
    Athlon 1800xp
    Western Digital WD800 hard drive
    Radeon 7500 gfx

    Anyone got any ideas?
     
  2. Sixstring

    Sixstring TS Rookie Topic Starter

    Just as an update i fixed this myself

    If anyone is installing xp on to the type of board make sure you disconnect any gfx cards as the motherboard has a built in geforce2 and hence conflicts with the other while installing. :rolleyes:
     
  3. howard_hopkinso

    howard_hopkinso TS Rookie Posts: 25,948   +19

    Hello and welcome to Techspot.

    I`m glad you found a solution to your problem, and Thanks for letting us know.

    Regards Howard :wave: :wave:
     
  4. Sixstring

    Sixstring TS Rookie Topic Starter

    No problem, thanks for the welcome.
     
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.