TechSpot

Acer X1200 R01 A3 Bios

By Traker1001
Aug 9, 2008
Topic Status:
Not open for further replies.
  1. Is there anyone here with a Acer Aspire X1200 sff pc, that has used the R01 A3 Bios and has working HDMI Audio? I would like to know if this is a isolated thing or across the board. All I can get from acer is cookie cutter answers, Try volume control, Set default audio, etc...

    The thing is immediatly after loading the R03 bios the audio quite.
     
  2. kimsland

    kimsland Ex-TechSpotter Posts: 18,353

  3. Traker1001

    Traker1001 TS Rookie Topic Starter Posts: 19

    Thanks for the effort, However I cant even get that driver to load on the system, Says it can't find the hardware.
     
  4. kimsland

    kimsland Ex-TechSpotter Posts: 18,353

  5. Traker1001

    Traker1001 TS Rookie Topic Starter Posts: 19

    Nope none of that made a difference, Thanks anyways.
     
  6. kimsland

    kimsland Ex-TechSpotter Posts: 18,353

  7. chuckster1964

    chuckster1964 TS Rookie

    Acer has an updated Bios on their website now that seems to work ok. Hdmi Audio and Lan card are working now on mine.
     
  8. kimsland

    kimsland Ex-TechSpotter Posts: 18,353

Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.