TechSpot

Antimalware Problem (HJT & Aluria log included)

By OisinT
Jun 15, 2006
  1. Tried all the basics from the sticky thread and got rid of another thing infecting my machine... but cant seem to get rid of Antimalware popup.

    Here's me Aluria Log:

    Identified Cookie Files: 104
    Spyware Registry Entries: 6
    Identified Spyware: 4

    Spyware Registry Entries
    -----------------------------------
    CoolWebSearch
    SearchSquire
    Trojan.Hammer
    Xplugin



    HJT log and L2M attached...


    thx in advance for help
     
  2. howard_hopkinso

    howard_hopkinso TS Rookie Posts: 24,177   +19

    Hello and welcome to Techspot.

    Go HERE and follow all the instructions exactly.

    Post a fresh HJT log into this thread, only after doing the above.

    Regards Howard :wave: :wave:
     
  3. OisinT

    OisinT TS Rookie Topic Starter

    how can I save the instructions so that I can see them in safe mode?
    I tried saving as txt and word.. no dice
     
  4. howard_hopkinso

    howard_hopkinso TS Rookie Posts: 24,177   +19

    Just copy and paste them into a notepad document.

    Then you can have the document open in safe mode.

    Regards Howard :)
     
  5. OisinT

    OisinT TS Rookie Topic Starter

    maybe I'm just retarded...

    I opened notepad, pasted it.. saved it to the desktop, restarted in safe mode... ??? its not there!!!
     
  6. howard_hopkinso

    howard_hopkinso TS Rookie Posts: 24,177   +19

    That`s strange. I have no explanation as to why that should be.

    Maybe try saving it to your documents folder?

    When you boot into safe mode you are logging in under your account name and not the administrator aren`t you?

    Regards Howard :)
     
  7. OisinT

    OisinT TS Rookie Topic Starter

    weird.. when i saved it to documents it worked.. logs to come
     
  8. OisinT

    OisinT TS Rookie Topic Starter

    Alright!

    So, the spyware seems to be gone.. but here's the HJT log just in case...

    thanks for all the help, you rock!
     
  9. howard_hopkinso

    howard_hopkinso TS Rookie Posts: 24,177   +19

    Boot into safe mode. See how HERE. http://www.bleepingcomputer.com/forums/tutorial61.html

    Turn off system restore.(XP/ME only) See how HERE. http://www.bleepingcomputer.com/forums/tutorial56.html

    In Windows Explorer, turn on "Show all files and folders, including hidden and system". See how HERE. http://www.bleepingcomputer.com/forums/tutorial62.html


    Go to add remove programmes in your control panel and uninstall anything to do with(if there).

    Viewpoint\Viewpoint Toolbar
    The Weather Channel FW

    Close control panel.

    Open your task manager, by holding down the ctrl and alt keys and pressing the delete key.

    Click on the processes tab and end process for(if there).

    DesktopWeather.exe

    Close task manager.

    Run HJT with no other programmes open. Have HJT fix the following, by placing a tick in the little box next to(if there).

    O2 - BHO: ST - {9394EDE7-C8B5-483E-8773-474BF36AF6E4} - C:\Program Files\MSN Apps\ST\01.03.0000.1005\en-xu\stmain.dll

    O2 - BHO: Viewpoint Toolbar BHO - {A7327C09-B521-4EDB-8509-7D2660C9EC98} - C:\Program Files\Viewpoint\Viewpoint Toolbar\ViewBarBHO.dll

    O3 - Toolbar: (no name) - {5AA06644-BC46-4220-A460-47A6EB47C96D} - (no file)

    O4 - HKCU\..\Run: [DW4] "C:\Program Files\The Weather Channel FW\Desktop Weather\DesktopWeather.exe"

    O8 - Extra context menu item: &Viewpoint Search - res://C:\Program Files\Viewpoint\Viewpoint Toolbar\ViewBar.dll/CXTSEARCH.HTML

    O18 - Protocol: livecall - {828030A1-22C1-4009-854F-8E305202313F} - "C:\PROGRA~1\MSNMES~1\msgrapp.dll" (file missing)

    O18 - Protocol: msnim - {828030A1-22C1-4009-854F-8E305202313F} - "C:\PROGRA~1\MSNMES~1\msgrapp.dll" (file missing)

    Click on the fix checked button.

    Close HJT.

    Locate and delete the following bold files and/or directories(if there).

    C:\Program Files\Viewpoint
    C:\Program Files\The Weather Channel FW

    Reboot into normal mode and turn system restore back on.

    Post a fresh HJT log, if you`re still having problems.


    Regards Howard :)
     
  10. OisinT

    OisinT TS Rookie Topic Starter

    ok it seems to have worked, but man.. after that last restart my computer is S L O W as hell.

    what can I do it was flying before?

    i added a new HJT log
     
  11. howard_hopkinso

    howard_hopkinso TS Rookie Posts: 24,177   +19

    Have HJT fix the following.

    R3 - Default URLSearchHook is missing

    O9 - Extra button: ComcastHSI - {669B269B-0D4E-41FB-A3D8-FD67CA94F646} - http://www.comcast.net/ (file missing)
    O9 - Extra button: Support - {8828075D-D097-4055-AA02-2DBFA9D85E8A} - http://www.comcastsupport.com/ (file missing)
    O9 - Extra button: Help - {97809617-3937-4F84-B335-9BB05EF1A8D4} - http://online.comcast.net/help/ (file missing)

    Click on the fix checked button.

    Close HJT.

    Other than the above, Your HJT log is clean.

    Regards Howard :)
     
  12. OisinT

    OisinT TS Rookie Topic Starter

    thanks again!
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...