TechSpot

Dialler connection

By Maurice
Sep 9, 2003
  1. S'me again, does anybody there have the same problem as me, when dialling up?, frequently like 4 out of 5 times it either says "no dialling tone, make sure your modem is connected" or "invalid user name or password" plus yesterday a new one;- "Unable to open Outlook Express, your disc could be full [it's only 25% used] or...." etc., etc.
    Is my server or BT at fault?, at first I checked for a loose modem connection, but now I just keep at it & [touch wood!] eventually it connects, & away I go.
     
  2. poertner_1274

    poertner_1274 secroF laicepS topShceT Posts: 4,172

    Well you could check to make sure your modem is seated properly in your motherboard. If it is just 'barely' making that connection you could be getting these errors.

    Try to reseat it, take it out and put it back in, and let me know if that fixes it.
     
  3. Maurice

    Maurice Banned Topic Starter Posts: 646

    It's a laptop, so does this solution apply?, I can only check each end of the modem link cable, & I've done that.
    Thanks anyway.
     
  4. poertner_1274

    poertner_1274 secroF laicepS topShceT Posts: 4,172

    Well if it is a laptop this is not necessarily possible for you to do unless it is a pcmcia modem, but I'm sure it is built into the laptop itself. I'm not sure of anything else to check, but hopefully someone else will come along with a good suggestion. Please be patient :)
     
  5. Maurice

    Maurice Banned Topic Starter Posts: 646

    Thanks poertner 1274, no, it's not pcmcia, perhaps one of the TS "gang" have another idea, although I can't see what.
    I did try disconnecting & connecting both ends of the modem lead again, to make sure, but, as you know, those clips are either in or out.
    Thanks.
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...