Geforce 9600 installation problems

By Jade12
Aug 1, 2009
Topic Status:
Not open for further replies.
  1. i have a core to dio p4m9mp JETWAY motherboard with 3gig ram , 2,66 processor! Now my problem is that I bought a GeForce 9600 GT 512mb PCI e screencard but if I take out my other screencard and install the new one my screen does not come on! I dont know what I am doing wrong ??? Can someone please help ??

    If I put back the other screencard then everything is fine !

    Does the new screencard need power as I have seen a power input on the back of the card!

    Specs of my mother board is as follows:Support Intel LGA775 Conroe Processor .
    VIA P4M890 + VT8237R.
    Support FSB 1066 / 800 / 533MHz.
    Inte grated S3 Graphics UniChrome Pro Processo.
    Single Channel DDR2 533 / 400 Memory DIMMs.
    1 PCI Express x16. 1 PCI Express x 1 , 2 32-bit PCI .
    Support 4 IDE and 2 Serial ATA Devices with RAID.
    8 USB2.0 Connectors Embedded.
    AC 97 6 Channel Audio CODEC
    VIA 10/100 LAN Supported.
    Micro ATX Form Factor.
  2. raybay

    raybay TechSpot Evangelist Posts: 10,716   +6

    The NVidia guides on their website are pretty complete for dealing with installation problems of the GeForce 9600 GT. We assume you have gone through all of those steps, but you might want to re-read them now, and go through it all again.
  3. Ritwik7

    Ritwik7 TechSpot Chancellor Posts: 2,288   +7

  4. hellokitty[hk]

    hellokitty[hk] Hello, nice to meet you! Posts: 4,351   +122

    You said you took out your old graphics card? With integrated graphics??

    Do you know what your power supply is?
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.