Graphics problem with inno3d 8500 GT

By LordKelcy
Feb 25, 2009
Topic Status:
Not open for further replies.
  1. before im using inno3d mx440 128mb 128 bit video card.. and all games runs ok... except for some pure effects games, but still they are running...

    and now i bought a new video card. inno3d 8500GT 1024mb 128bit PCI-E.
    i got a problem with 1 game.. Warcraft 3 The Frozen Throne DOTA..
    the graphics always break... i thought that i might have a comapatibility issue here because before, im using mx440 and the said game works perfectly fine.. but with the new video card it doesnt...

    ive included a screen shots:

    i247.photobucket.com/albums/gg158/LordKelcy/untitled-1.jpg
    i247.photobucket.com/albums/gg158/LordKelcy/1.jpg
    i247.photobucket.com/albums/gg158/LordKelcy/2.jpg
    i247.photobucket.com/albums/gg158/LordKelcy/3.jpg


    and here are my pc specs:

    Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_rtm.040803-2158)
    Language: English (Regional Setting: English)
    System Manufacturer: System manufacturer
    System Model: System Product Name
    BIOS: BIOS Date: 10/28/08 11:39:00 Ver: 08.00.12
    Processor: Intel(R) Pentium(R) D CPU 2.80GHz (2 CPUs)
    Memory: 1024MB RAM
    Page File: 333MB used, 2127MB available
    Windows Dir: C:\WINDOWS
    DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
    DX Setup Parameters: Not found
    DxDiag Version: 5.03.2600.2180 32bit Unicode

    ------------
    DxDiag Notes
    ------------
    DirectX Files Tab: No problems found.
    Display Tab 1: No problems found.
    Sound Tab 1: No problems found.
    Music Tab: No problems found.
    Input Tab: No problems found.
    Network Tab: No problems found.

    --------------------
    DirectX Debug Levels
    --------------------
    Direct3D: 0/4 (n/a)
    DirectDraw: 0/4 (retail)
    DirectInput: 0/5 (n/a)
    DirectMusic: 0/5 (n/a)
    DirectPlay: 0/9 (retail)
    DirectSound: 0/5 (retail)
    DirectShow: 0/6 (retail)

    ---------------
    Display Devices
    ---------------
    Card name: NVIDIA GeForce 8500 GT
    Manufacturer: NVIDIA
    Chip type: GeForce 8500 GT
    DAC type: Integrated RAMDAC
    Device Key: Enum\PCI\VEN_10DE&DEV_0421&SUBSYS_047B10DE&REV_A1
    Display Memory: 1024.0 MB
    Current Mode: 1024 x 768 (32 bit) (60Hz)
    Monitor: Plug and Play Monitor
    Monitor Max Res: 1600,1200
    Driver Name: nv4_disp.dll
    Driver Version: 6.14.0011.8206 (English)
    DDI Version: 9 (or higher)
    Driver Attributes: Final Retail
    Driver Date/Size: 2/9/2009 13:18:00, 6185088 bytes
    WHQL Logo'd: Yes
    WHQL Date Stamp: n/a
    VDD: n/a
    Mini VDD: nv4_mini.sys
    Mini VDD Date: 2/9/2009 13:18:00, 6307328 bytes
    Device Identifier: {D7B71E3E-4761-11CF-6053-702400C2CB35}
    Vendor ID: 0x10DE
    Device ID: 0x0421
    SubSys ID: 0x047B10DE
    Revision ID: 0x00A1
    Revision ID: 0x00A1
    Video Accel: ModeMPEG2_C ModeMPEG2_D ModeWMV9_B ModeWMV9_A
    Deinterlace Caps: {6CB69578-7617-4637-91E5-1C02DB810285}: Format(In/Out)=(YUY2,YUY2) Frames(Prev/Fwd/Back)=(0,0,0) Caps=VideoProcess_YUV2RGB VideoProcess_StretchX VideoProcess_StretchY DeinterlaceTech_PixelAdaptive
    {335AA36E-7884-43A4-9C91-7F87FAF3E37E}: Format(In/Out)=(YUY2,YUY2) Frames(Prev/Fwd/Back)=(0,0,0) Caps=VideoProcess_YUV2RGB VideoProcess_StretchX VideoProcess_StretchY DeinterlaceTech_BOBVerticalStretch
    {6CB69578-7617-4637-91E5-1C02DB810285}: Format(In/Out)=(UYVY,YUY2) Frames(Prev/Fwd/Back)=(0,0,0) Caps=VideoProcess_YUV2RGB VideoProcess_StretchX VideoProcess_StretchY DeinterlaceTech_PixelAdaptive
    {335AA36E-7884-43A4-9C91-7F87FAF3E37E}: Format(In/Out)=(UYVY,YUY2) Frames(Prev/Fwd/Back)=(0,0,0) Caps=VideoProcess_YUV2RGB VideoProcess_StretchX VideoProcess_StretchY DeinterlaceTech_BOBVerticalStretch
    {6CB69578-7617-4637-91E5-1C02DB810285}: Format(In/Out)=(YV12,0x3231564e) Frames(Prev/Fwd/Back)=(0,0,0) Caps=VideoProcess_YUV2RGB VideoProcess_StretchX VideoProcess_StretchY DeinterlaceTech_PixelAdaptive
    {335AA36E-7884-43A4-9C91-7F87FAF3E37E}: Format(In/Out)=(YV12,0x3231564e) Frames(Prev/Fwd/Back)=(0,0,0) Caps=VideoProcess_YUV2RGB VideoProcess_StretchX VideoProcess_StretchY DeinterlaceTech_BOBVerticalStretch
    {6CB69578-7617-4637-91E5-1C02DB810285}: Format(In/Out)=(NV12,0x3231564e) Frames(Prev/Fwd/Back)=(0,0,0) Caps=VideoProcess_YUV2RGB VideoProcess_StretchX VideoProcess_StretchY DeinterlaceTech_PixelAdaptive
    {335AA36E-7884-43A4-9C91-7F87FAF3E37E}: Format(In/Out)=(NV12,0x3231564e) Frames(Prev/Fwd/Back)=(0,0,0) Caps=VideoProcess_YUV2RGB VideoProcess_StretchX VideoProcess_StretchY DeinterlaceTech_BOBVerticalStretch
    Registry: OK
    DDraw Status: Enabled
    D3D Status: Enabled
    AGP Status: Enabled
    DDraw Test Result: Not run
    D3D7 Test Result: Not run
    D3D8 Test Result: Not run
    D3D9 Test Result: Not run
  2. vegasgmc

    vegasgmc TechSpot Chancellor Posts: 1,763

    Did you install the newest video drivers with the new card? Dont use the drivers that came with the card. Use the new ones from Nvidia.com.
  3. LordKelcy

    LordKelcy Newcomer, in training Topic Starter

    yes...
    i used 182.06_geforce_winxp_32bit_english_whql.exe driver..
    i think, thats the latest driver. february 19,2009 something
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.