I have no sound at all people say its my sound card?

By kokochanel
Nov 16, 2010
Post New Reply
  1. ok I came to this site cause I need help really bad

    I opened up my computer and looked inside and I got the name QDI and then a site qdigrp.com and found nothing there
    Also when I opened my computer I saw Superb 4E and I still got nothing
    I need my speakers to listen to music :( I'm dying without them can someone help me?

    People tell me its my soundcard or something I really don't know. Can someone give me a exact link please I'm going crazy without my speakers lol you'll be a life saver.

    I also have Creative AudioPCI (ES1370) SB PCI 64/128 (WDM)
  2. ravisunny2

    ravisunny2 TS Ambassador Posts: 2,057   +8

  3. LookinAround

    LookinAround TechSpot Chancellor Posts: 8,357   +167

  4. kokochanel

    kokochanel Newcomer, in training Topic Starter Posts: 16

    i forgot to put Creative AudioPCI (ES1370) SB PCI 64/128 (WDM)
    oh and also

    creative sb pci128
  5. kwspony

    kwspony TechSpot Enthusiast Posts: 159

    check your device manager to see if the onboard audio is being used. Are your speakers plugged in to the motherboard connections or the Creative sound card? Sounds like maybe one is disabled maybe.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.