TechSpot

I need help

By CrossFire851
May 24, 2006
Post New Reply
  1. When I click "My post" it says
    This forum requires that you wait 30 seconds before submitting another search. You have 26 seconds to wait before another search will be allowed.

    no matter what I do. If I was 30 mins or 30 hours it says this.
     
  2. howard_hopkinso

    howard_hopkinso TS Rookie Posts: 24,177   +19

    Mmm strange eh.

    You`ve obviously managed to post this.

    See if you can reply to this post.

    I wonder if anyone else is having this problem?

    Regards Howard :)
     
  3. CrossFire851

    CrossFire851 TS Rookie Topic Starter Posts: 766

    It seems to be working now?? Strange? Thanks for the reply Howard you're the go to guy, thanks.
     
  4. altheman

    altheman TS Rookie Posts: 425

    if it happens again, try clearing cookies, history and cache.
     
  5. Mictlantecuhtli

    Mictlantecuhtli TS Evangelist Posts: 4,345   +11

    You also need help reading the guidelines more carefully, especially the sixth one.
     
  6. CrossFire851

    CrossFire851 TS Rookie Topic Starter Posts: 766

    I didn't want to make a big thing out of it.
     
  7. owenlitniel

    owenlitniel TS Rookie

    i can not read my massage
     
  8. howard_hopkinso

    howard_hopkinso TS Rookie Posts: 24,177   +19

    Hello and welcome to Techspot.

    Means what exactly?

    Could you please give more details.

    Regards Howard :wave: :wave:
     

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...