TechSpot

Malwarebytes' Anti-Malware link is broken

By DLambie
Jun 27, 2009
  1. For the Malwarebytes' Anti-Malware (http://www.malwarebytes.org/mbam/program/mbam-setup.exe) link doesn't exist it says

    =========
    The browser could not find the host server for the provided address.

    * Did you make a mistake when typing the domain? (e.g. "ww.mozilla.org" instead of "www.mozilla.org")
    * Are you certain this domain address exists? Its registration may have expired.
    * Are you unable to browse other sites? Check your network connection and DNS server settings.
    * Is your computer or network protected by a firewall or proxy? Incorrect settings can interfere with Web browsing.

    ========


    David
     
  2. ChrisDown

    ChrisDown TS Rookie Posts: 125

    Works fine for me, are you sure? If not, it could be malware on your system, or an IP filter.
     
  3. Bobbye

    Bobbye Helper on the Fringe Posts: 16,335   +36

  4. ChrisDown

    ChrisDown TS Rookie Posts: 125

    Isn't that the same link he posted? :S
     
  5. Bobbye

    Bobbye Helper on the Fringe Posts: 16,335   +36

    Yes, it is. I posted it again. Do you have a problem with that?
     
  6. Resist

    Resist TS Rookie

    This is almost certainly some sort of malware preventing your PC from accessing some websites. It happened to me, as I have Win32/Heur on my PC. Luckily, I had another PC that isn't infected and downloaded it then, then stored it on a memory stick and ran it
     
  7. ChrisDown

    ChrisDown TS Rookie Posts: 125

    No, I obviously don't understand the intention of your post. I don't have a problem with it, I just don't understand the purpose of posting it again.
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...