TechSpot

New homepage design

By Whiffen
Jul 6, 2008
Post New Reply
  1. turbo1

    turbo1 TS Maniac Posts: 360

    And some of the past replies in the other sections too with
    colors used are now a bit wacked.

    hard to read & confusing.I hope we can still have the text color feature back.

    like Blind Dragon said,he uses canned speeches in responding to a victim
    which is a very useful tool in giving a guide,saves lots of time & typing.
    some of them are critical & must be color coded to separate it from a normal text.

    likewise if he has a ton of that canned
    speeches then he must edit them all over again.
     
  2. ITGuy702

    ITGuy702 TS Member Posts: 86

    Keep up the great work!

    Damn Julio...you're the man. I didn't think you'll get to the forums so soon. I was thinking a few weeks or so. Good Job! :grinthumb

    I agree with the color...sometimes a clean layout to explanations, such as color coding, help readers follow instructions a bit better.
     
  3. ITGuy702

    ITGuy702 TS Member Posts: 86

  4. Julio Franco

    Julio Franco TechSpot Editor Posts: 6,565   +333

    Per your request, colors have been added back. As long as those are not abused too much I think it will be fine.

    I have also corrected the email functionality setting so your addresses are no longer compromised.
     
  5. kimsland

    kimsland Ex-TechSpotter Posts: 18,353

    Thank-you (woops sorry) :)
     
  6. ITGuy702

    ITGuy702 TS Member Posts: 86

    Thank you sir!
     
  7. Obi-Wan Jerkobi

    Obi-Wan Jerkobi TS Maniac Posts: 592

    It's clean looking! And the buttons are pretty! (Simple-minded statement of the day) :p

    lol Good job Julio. I woke up to this and was like: "Wha-wha-wha-wha-what?"
     
  8. turbo1

    turbo1 TS Maniac Posts: 360

    Thanks Julio,

    over all,very nice & neat. :grinthumb


    turbo1
     
  9. Rage_3K_Moiz

    Rage_3K_Moiz Sith Lord Posts: 7,286   +24

    The new forums are a pleasant change from the old ones.
    Props to Julio and team for all the great work. :grinthumb
     
  10. Blind Dragon

    Blind Dragon TS Evangelist Posts: 4,048

    Thank you, and I hope they are not abused as well
     
  11. SNGX1275

    SNGX1275 TS Forces Special Posts: 12,626   +320

    Awesome, the forums changed. I was a little apprehensive, wondering how they would look. But I think they look great.
     
     
  12. Julio Franco

    Julio Franco TechSpot Editor Posts: 6,565   +333

    It took me one good (full) week templating vBulletin again with our previous custom additions, then learning some of the vB changes, and finally making the new design blend with the forums... but the end result is well worth it.

    I will likely polish a thing here and there over time, but for now it's solid enough.

    Because of the version bump we also get access to a new list of add-ons that have been coded for these newer versions of the board. So right now I'm in the process of upgrading some of the existent and adding a couple more.
     
  13. kimsland

    kimsland Ex-TechSpotter Posts: 18,353

    When I receive this:
    I do not receive any popup, or email notification
    Therefore I continuously need to check for it.
    Is that true?
     
  14. Julio Franco

    Julio Franco TechSpot Editor Posts: 6,565   +333

    I'm also new to this feature but notifications are not related to PMs but to the new social features... in other words, you should still get PM notifications if you have them enabled. I don't think there is an option for the others.
     
  15. Blind Dragon

    Blind Dragon TS Evangelist Posts: 4,048

    I love the add-ons and thankfully am familiar with them from some other boards that recently updated. That is correct PM will be just like before but the visitor messages or social group stuff will not notify you. So basically if it's an emergency I guess we should PM you ;)


    The only down side the social group is there is no bbcode and the post go upside down - from bottom to top - so it is difficult to have a convo with multiple people.
     
  16. Julio Franco

    Julio Franco TechSpot Editor Posts: 6,565   +333

    Besides our shiny new buttons, check out the icons in the edit profile section :)
     
  17. ITGuy702

    ITGuy702 TS Member Posts: 86

    Oh yeah....

    It looks good. :approve:
     
  18. Julio Franco

    Julio Franco TechSpot Editor Posts: 6,565   +333

  19. Mictlantecuhtli

    Mictlantecuhtli TS Evangelist Posts: 4,916   +9

    Good work, HTML errors are down to about twenty in the forums :p

    (edit: viewing a thread brings it to hundreds, depending on the amount of replies)


    But I can't seem to stay logged in for more than a few minutes. Is there an inactivity timeout or something? Is that what the "remember me" checkbox is supposed to be?
     
  20. kimsland

    kimsland Ex-TechSpotter Posts: 18,353

    Yes

    Also removing all your cookies will also disable "remember me"
     
  21. gbhall

    gbhall TechSpot Chancellor Posts: 2,348   +50

    I still find the site takes an irritatingly long time to load, not so bad if returning within a few minutes, but after an hour or two it is long again. Suggest something changes on the opening page (the news ?) every hour or less, which forces a complete refresh of the 'font page', which takes a long time.

    Also, having chosen 'Forums' there is again quite a delay before 'my posts' becomes active. During this interval of a few seconds, it is possible to click 'my posts' twice, before it is active and again shortly after, thinking it has not 'noticed'. Unfortunately both clicks are queued with the very unfortunate result that you become locked out for 30 seconds......

    Really hope something can be done about thede problems, but I appreciate it is hard on your own.
     
  22. Blind Dragon

    Blind Dragon TS Evangelist Posts: 4,048

    I am having the same problem

    my browser says waiting for a.tribalfusion.com when it hangs - sometimes it is almost instant that I refresh and a page loads the next time it waits for tribalfusion
     
  23. kimsland

    kimsland Ex-TechSpotter Posts: 18,353

    I'm on a lot, and continuously changing pages and all
    Mine loads pretty quick (well better than the old page anyway)
    I am not blocking any ads either

    So the fault must be in you computer setups
    Actually, sometimes when I click "Submit Reply" there's a delay (up to 30 secs) but this is only sometimes.
     
  24. Julio Franco

    Julio Franco TechSpot Editor Posts: 6,565   +333

    gbhall and Blind Dragon,
    What browsers and OS are you using? I'm definitely going to look into this but the easiest way is for me to be able to replicate what you are experiencing.

    Thanks!
     
  25. Blind Dragon

    Blind Dragon TS Evangelist Posts: 4,048

    mine seems random as well - sometimes it doesn't happen for hours

    I am using vista home premium with firefox 3
     


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.