TechSpot

No post on Duron

By tonymaloan.
Mar 4, 2005
  1. Hello, can anybody help,I have just bought anew MSI KM4M-V m/b to use a 1.3Duron, it will not post, the Duron is 100mghz the manual says 100 133 and 166 FSB but below on jumper settings it only offers 133 166 and 200.
    I know about clock doubling etc.
    Tried replacing the 2700 with 2100 no joy, tried my 2gb Athlon, set the jumpers to 133(266) and it posted straight away.
    Does anyone know how to set the FSB to 100, ie jumper postions, can I hurt anything if I experiment, this board is sold for Athlon/Duron/Sempron etc
    Any help appreciated
     
  2. fishhookz

    fishhookz TS Rookie Posts: 79

    I think msi has a forum and you could find answers there. Also, check their mobo's page. D/l the latest manual.
     
  3. vnf4ultra

    vnf4ultra TechSpot Paladin Posts: 1,388

    duron

    The cpu support list for the board says support duron 1.3.(100fsb)
    http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_cpu_support_detail.php?UID=610&kind=1
    It says something about ratio 13, is that set on your board?

    You may have to get a different cpu
    http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=19-104-210&depa=1
    or a different motherboard.
    http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=13-186-009&depa=1
    http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=13-131-509&depa=1

    Did you contact MSI? They might be able to help.
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...