TechSpot

No sound

By whatineedauser
Sep 13, 2008
  1. ok look i went here to the asus support website to get the proper drivers for my on board sound card. i downloaded the drivers and now it says no hardware found i don't know what to do, i need sound!! please help??
     
  2. kimsland

    kimsland Ex-TechSpotter Posts: 14,524

    Please press the green button, to download your Sound card Drivers
    [​IMG]

    Sorry, it seems you must do this twice, once here, then when you get to Asus support, click it again. This button uses JavaScript (which is enabled by default on most browsers)
     
  3. whatineedauser

    whatineedauser TS Rookie Topic Starter

    ok look i went here to the asus support website to get the proper drivers for my on board sound card. i downloaded the drivers and now it says no hardware found i don't know what to do, i need sound!! please help?? (i already downloaded the drivers!, but it says no hardware when i go to install them)
     
  4. kimsland

    kimsland Ex-TechSpotter Posts: 14,524

  5. fastco

    fastco TS Booster Posts: 1,122

    Uninstall the sound card in the device manager. restart the computer and direct the computer to the drivers you downloaded when prompted.
    Sorry didn't know there were two threads...
     
  6. kimsland

    kimsland Ex-TechSpotter Posts: 14,524

    When you first turn on your computer, you should notice a key to press like DEL or F2 (or something) to get into CMOS setup

    Once you do get into CMOS setup, try to locate AUDIO and then "Enable" it
    It sounds as though this is the problem

    Note: I'm replying to your message (from the the thread you created, again!)
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...