TechSpot

OCZ Vertex 3 configuration issue

By Darrylp
Apr 28, 2011
Post New Reply
  1. Darrylp

    Darrylp TS Rookie Topic Starter Posts: 20

    IT’S WORKING!!!!
    Thanks very much for your patience and understanding and most importantly all of your advice.
    The main problem was my trying to use an IDE installation.
    I modified the registry using the link you sent me, reset the BIOS and connected via the Marvell controller and it’s great.
    Apologies for my irascible behavior but at 67 years of age I'm becoming more and more impatient and irritable but that’s no excuse for bad manners.
    One last question please:
    What's to be gained from the latest firmware on the SSD and is it worth updating?
    Thanks once again.
    Regards
    Darryl
     
  2. Steve

    Steve TechSpot Staff Posts: 1,462   +508 Staff Member

    Good work and you are welcome.

    Upgrading the Firmware can sometimes fix bug issues and performance. That said if it working fine and you are happy I recommend leaving it as is.
     
  3. Darrylp

    Darrylp TS Rookie Topic Starter Posts: 20

    Eject OCZ-VERTEX 3 ATA Device option

    Hi Steve

    I've noticed that under "Safely Remove Hardware and Eject Media" there is an "Eject OCZ-VERTEX 3 ATA Device" option.

    Is this normal or have I something incorrectly setup in the BIOS?

    Regards

    Darryl
     
  4. Steve

    Steve TechSpot Staff Posts: 1,462   +508 Staff Member

    It’s because the drive is hot-swappable, just don’t eject it and you will be fine ;)
     
  5. Darrylp

    Darrylp TS Rookie Topic Starter Posts: 20

    Thank you.
     


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.