TechSpot

Redirected when surfing

By doda69
Sep 26, 2011
  1. doda69

    doda69 TS Rookie Topic Starter Posts: 38

    techspot -extras- under start up--it gives a list of dangerous start up programs and says to remove
     
  2. doda69

    doda69 TS Rookie Topic Starter Posts: 38

    internet explorer is currently running without add-ons
     
  3. doda69

    doda69 TS Rookie Topic Starter Posts: 38

    which add-ons do i enabe or disable
     
  4. Broni

    Broni Malware Annihilator Posts: 52,674   +342

    There is nothing dangerous running on your computer.

    Then I need to know if IE runs fine with no adds.
     
  5. doda69

    doda69 TS Rookie Topic Starter Posts: 38

    sorry my mistake I see where the add-on are...but which ones do I disable is a puzzel.. I tried to do a system restore back to Oct.13 in case I changed something I should not have but the system won't let me.
     
  6. Broni

    Broni Malware Annihilator Posts: 52,674   +342

    I never asked you to use system restore.
    All I said....

    Close IE.
    Go Start>All Programs>Accessories>System Tools, and click on Internet Explorer (no add-ons). Same problem?
     
  7. doda69

    doda69 TS Rookie Topic Starter Posts: 38

    Close IE.
    Go Start>All Programs>Accessories>System Tools, and click on Internet Explorer (no add-ons).


    Internet Explorer is currently running without add-ons

    All Internet Explorer add-ons, such as ActiveX controls or toolbars, are turned off. Some webpages might not display correctly.
    To continue to your home page, click the Home button.
    To browse using add-ons, close Internet Explorer and then start it again.
    Check for the latest Windows updates.

    How do browser add-ons affect my browsing experience?

    other than "internert Explorer is currently running without add-on " popping up at the top of every page it looks like everything is ok
     
  8. Broni

    Broni Malware Annihilator Posts: 52,674   +342

    You were complaining:
    I've been trying to get a simple answer from you....
    Are you having the above issue when running IE with no add-ons?
     
  9. doda69

    doda69 TS Rookie Topic Starter Posts: 38

    everything right now seems good browsing is faster than before... but I had enabled almost all toolbar and extentions in (IE add ons)..I don't know if I did right or wrong
     
  10. Broni

    Broni Malware Annihilator Posts: 52,674   +342

    Good news then :)
     

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...