TechSpot

Screen not updating without refresh

By ravisunny2
Nov 11, 2010
Post New Reply
  1. I’ve been having this problem for a few weeks on the Techspot site.

    Quite often, the web page does not get updated without using Refresh.

    I am not having this problem in the other sites that I visit (hotmail, yahoo, google, msfn etc).

    BTW, I have IE8 on win xp-sp3 (fully updated), a nVidia 8400SE video card (latest driver), and the broadband has a bandwidth of 2 mbps.

    Could it be a problem with my PC ?
     
  2. Julio Franco

    Julio Franco TechSpot Editor Posts: 6,594   +352

    Hey ravi, thanks for your message. Is this happening across the site, only in the forums or only in the main site?

    Also, is anybody else having any similar issues? This is the first time we get a report of this nature.
     
  3. mailpup

    mailpup TS Special Forces Posts: 8,484   +233

    Not that I've noticed. If I click on the "Back" button of the browser, I don't expect to get an updated page but I do get an updated page if I click on the forum links near the top of the page (TechSpot Openboards, other sub-forums).
     
  4. ravisunny2

    ravisunny2 TS Ambassador Topic Starter Posts: 2,062   +8

    Hi Julio,

    After making a post, say in the “Introduce Yourself”, when I click

    TechSpot OpenBoards > TechSpot Community > Off-topic | The Meeting Spot > Introduce Yourself,

    the post last made, does not show, unless I Refresh the page.

    I’ve also had this problem when, after making a post, I’ve gone to Currently Active Topics.

    There was a time when I went back to the thread, to check that the post had been successfully made, only to find that it wasn’t there.

    So I posted again.

    This resulted in my double posting.

    I had mentioned this in:
    http://www.techspot.com/vb/post936773-4.html

    There are some other weird things happening, but I get to them later.

    I’ll load Firefox, and see if I have the same problems using Firefox.

    Okay, now this is new to me.

    I click Forums > Site Feedback and Suggestions (I can see Welcome ravisunny2)

    Then I open the thread "Screen not updating without Refresh".

    The Screen shows Join now | Login| About. I have attached the screenshot.

    I was/am already logged in!

    When I click Post Reply, I again see “Welcome ravisunny2”, and am allowed to make the post.
     

    Attached Files:

  5. ravisunny2

    ravisunny2 TS Ambassador Topic Starter Posts: 2,062   +8

    Things seem to be a lot better now.

    Some of the problems, described above, are gone.

    Need more time to give a full feedback.
     


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.