TechSpot

Sending packets but can't receive them

By chrillugh
Aug 26, 2011
Post New Reply
  1. Hey I recently got comcast internet and i am having trouble connecting to the wireless router, everything seems to be fine so im kind of confused on y i am sending packets but not receiving them, I check my drivers, made my key is right, My girlfriend has no problem connecting wirelessly, neither does my phone. I really need help on this one. I can use to be able to connect to the network for the building..i still can but im not receiving packets. When i try to connect to my comcast i get a limited or no connection sign. I am now connected thru easytheather. Can someone please help, Here is my network info

    C:\Documents and Settings\Owner.SIRCHCITY>ipconfig /all

    Windows IP Configuration

    Host Name . . . . . . . . . . . . : sirchcity
    Primary Dns Suffix . . . . . . . :
    Node Type . . . . . . . . . . . . : Unknown
    IP Routing Enabled. . . . . . . . : Yes
    WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No

    Ethernet adapter Local Area Connection:

    Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
    Description . . . . . . . . . . . : Realtek RTL8139/810x Family Fast Eth
    ernet NIC
    Physical Address. . . . . . . . . : 00-0F-B0-65-AF-CD

    Ethernet adapter Local Area Connection 2:

    Connection-specific DNS Suffix . :
    Description . . . . . . . . . . . : EasyTether Network Adapter
    Physical Address. . . . . . . . . : 02-00-54-74-68-72
    Dhcp Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
    Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
    IP Address. . . . . . . . . . . . : 192.168.117.2
    Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
    Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.117.1
    DHCP Server . . . . . . . . . . . : 192.168.117.1
    DNS Servers . . . . . . . . . . . : 8.8.8.8
    8.8.4.4
    Lease Obtained. . . . . . . . . . : Friday, August 26, 2011 10:29:37 PM
    Lease Expires . . . . . . . . . . : Monday, January 18, 2038 11:14:07 PM


    Ethernet adapter Wireless Network Connection:

    Connection-specific DNS Suffix . :
    Description . . . . . . . . . . . : Atheros AR5004G Wireless Network Ada
    pter
    Physical Address. . . . . . . . . : 00-11-F5-4C-53-A9
    Dhcp Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
    Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
    IP Address. . . . . . . . . . . . : 192.168.1.30
    Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
    Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.1.1
    DHCP Server . . . . . . . . . . . : 192.168.1.1
    DNS Servers . . . . . . . . . . . : 192.168.1.1
    Lease Obtained. . . . . . . . . . : Friday, August 26, 2011 10:24:24 PM
    Lease Expires . . . . . . . . . . : Saturday, August 27, 2011 10:24:24 P
    M
     
  2. jobeard

    jobeard TS Ambassador Posts: 9,322   +622

    use one connection at a time {wired OR WiFi} but not both.

    Disconnect the ethernet cable OR disable the wifi
     
  3. Cookie90

    Cookie90 TS Rookie

    The wireless and wired network connection are connected to two separate networks. If disabling one of them does not work make sure anti-virus software isn't blocking the returning packets.
     

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...