TechSpot

sound not workin

By duffguy
Aug 5, 2005
  1. duffguy

    duffguy TS Rookie Topic Starter Posts: 125

    hey it worked thanks. check out the specs
     
  2. howard_hopkinso

    howard_hopkinso TS Rookie Posts: 24,177   +19

    Yeah!! you got it.

    Now get that mobo model info to me as soon as possible, so we can get your sound working.

    Regards Howard :)
     
  3. duffguy

    duffguy TS Rookie Topic Starter Posts: 125

    r u talking about THIS?
     
  4. howard_hopkinso

    howard_hopkinso TS Rookie Posts: 24,177   +19

    Yes that`s the kind of thing. There are lots of options available. Extra cooling fans, including pci cooling fans. That is a card that fits into a pci slot that has fans attached to it.

    Regards Howard :)
     
  5. duffguy

    duffguy TS Rookie Topic Starter Posts: 125

    i solved the problem, i replaced the fans closest to the mobo with some faster fans(like 10x faster) and the temp went to a cool 102f. EVen though the fans make a louder sound its okay. i also got a northbride cooler and went in a PCI slot with ez. Thanks
     
  6. duffguy

    duffguy TS Rookie Topic Starter Posts: 125

    hey howard im bacck at my house here is the mobo
    Field Value
    Motherboard Name: MSI 661FM2-V (MS-7060) (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN)
     
  7. howard_hopkinso

    howard_hopkinso TS Rookie Posts: 24,177   +19

    Hello mate.

    Go HERE for your audio drivers.

    Regards Howard :)
     
  8. duffguy

    duffguy TS Rookie Topic Starter Posts: 125

    the download link isnt working. the link for asia and tawain is working should i download from there?


    wats a bios?
     
  9. howard_hopkinso

    howard_hopkinso TS Rookie Posts: 24,177   +19

    Yes. It shouldn`t really matter where you download it from.

    Regards Howard :)
     
  10. duffguy

    duffguy TS Rookie Topic Starter Posts: 125

    none of em r working! the window just frezzes
     
  11. howard_hopkinso

    howard_hopkinso TS Rookie Posts: 24,177   +19

    I`ve just checked them both out and I am able to download from both locations.

    I`m using Firefox as my browser, although that shouldn`t make any difference.

    Regards Howard :)
     
  12. duffguy

    duffguy TS Rookie Topic Starter Posts: 125

    i downloaded and installed sound man or somthing and it still dosent wor
    add me in yahoo. its ebadahmed@sbcglobal.net well talk from there. i tryed adding u and it says server error
     
  13. duffguy

    duffguy TS Rookie Topic Starter Posts: 125

    can u just get xfire?

    i dont have enough hd space.
    its ebadebay <<<<<< xfire name
     
  14. howard_hopkinso

    howard_hopkinso TS Rookie Posts: 24,177   +19

    After you download the file, and unzipped it. You need to double click on the setup.exe file.

    Regards Howard :grinthumb
     
  15. duffguy

    duffguy TS Rookie Topic Starter Posts: 125

    yea i did that still nothing.........i also have 0mb left on my hd.......
    ill try to buy one today
     
  16. howard_hopkinso

    howard_hopkinso TS Rookie Posts: 24,177   +19

    I`m really sorry duffguy, but 39 replies to something that should`ve been so simple is, over the top.

    If you are not cofident in sorting your problem out, may I suggest that you take your computer to someone whome is experienced enough to deal with your problem.

    Please don`t take offence, as it is not intended.

    I don`t know what else I can tell you to make things better.

    I wish you every success in solving your problem.

    Regards and best wishes Howard :) :)
     
  17. duffguy

    duffguy TS Rookie Topic Starter Posts: 125

    nothing taken, thanks for all your help anyways :)
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...