asus a8n32-sli deluxe question.

By Karurosu
Jul 24, 2006
Topic Status:
Not open for further replies.
  1. I bougth an asus a8n32-sli deluxe and a video card asus 7900 gt-top 256mb


    and when windows is starting a message appears ans says that there isn't enough power for the video card.

    i have a thermaltake toughpower 550w sli . what should i do?

    thanks.
  2. howard_hopkinso

    howard_hopkinso Newcomer, in training Posts: 25,948   +19

    Hello and welcome to Techspot.

    Your graphics card has a connector that needs to be connected to your psu. Make sure you have plugged in the required connector.

    Regards Howard :wave: :wave:
  3. i_am_a_newbie

    i_am_a_newbie Newcomer, in training Posts: 278

    If what Howard suggested doesn't solve it, I'd suggest you replace your PSU. Go with a reputable brand (Antec, Ultra, Forton, Enermax, etc) There's a big list of good and bad PSU's somewhere.
  4. Didou

    Didou Bowtie extraordinair! Posts: 5,899

    Thermaltake is a good brand albeit newer thus less reputable then Antec & the likes.
  5. i_am_a_newbie

    i_am_a_newbie Newcomer, in training Posts: 278

    I remember seeing it on the list of 'bad' PSU's on more than one occasion.
Topic Status:
Not open for further replies.


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.