TechSpot

Getting "A clock interrupt was not received on a secondary processor"

  1. My computer was fine for a while but after I installed dxtory and the LAME mp3 codec I keep getting these BSOD. I uninstalled all of them but I keep getting the BSOD.

    I'm trying to find out what is in these dmp's.

    X79 Sabertooth motherboard
    3930k@4.8ghz(prime95 stable)
    8gb of ram
    Gtx 670
     

    Attached Files:

  2. Tmagic650

    Tmagic650 TS Ambassador Posts: 17,244   +234

    This driver is mentioned in the minidumps as a problem:
    C-Media Audio WDM Driver
    Do you see any yellow exclamation points (!) in the device manager?
     
  3. CrushedDiamond

    CrushedDiamond TS Rookie Topic Starter

    No nothing in device manager, I have a dedicated sound card (asus dgx) and my hdmi sound from my video card...my onboard is disabled in my bios
     
  4. Tmagic650

    Tmagic650 TS Ambassador Posts: 17,244   +234

    "but after I installed dxtory and the LAME mp3 codec" This might still be messing things up. Have you tried a Windows restore point before you did this install?
     
  5. CrushedDiamond

    CrushedDiamond TS Rookie Topic Starter

    I run pretty bare bones on my windows (running SSD's) so I disable system restore just do reformat and reload.
     
  6. Tmagic650

    Tmagic650 TS Ambassador Posts: 17,244   +234

    Well, if you want to reformat and reload, I guess that would work, or at least rule out a hardware issue
     
  7. CrushedDiamond

    CrushedDiamond TS Rookie Topic Starter

    UPDATE: after format and reload everything is fine no bsod until I installed dxtory and I'm back to bsod's again.

    I left system restore on and made a restore point BEFORE I installed dxtory after it BSOD'd I restore to the point before and after that the system just hard locks but no BSOD {as far as I know as after this point I did what I did below and went to bed}. I've asked on their forums for support and help and I'm not getting any. Seems odd that any time I install it I start to get bsod's and after uninstalling it I still have issues is there any reason as to why this can happen?

    I have uninstalled my sound card drivers and installed the uni modded ones for it it might fix the issue. If it does not then I will reinstall windows and not use dxtory although I think it's very odd. (I installed dxtory without the lame mp3 codec)
     
  8. Tmagic650

    Tmagic650 TS Ambassador Posts: 17,244   +234

    Well, it looks like your on the right track. Keep us posted:)
     

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...