TechSpot

New Look of TechSpot

  1. RealBlackStuff

    RealBlackStuff TS Rookie Topic Starter Posts: 8,165

    Much, much better, thank you for getting rid of the semi-Barbie look
  2. acidosmosis

    acidosmosis TechSpot Chancellor Posts: 1,574

    Where is the Mark All As Read option now? That is a must have feature for a forum.
  3. jstillion

    jstillion TS Rookie Posts: 107

    Noticed less comments on news posts, I think I know why.

    Before there was a link to post a comment when it had no comments on it, now a link only shows up if someone already posts a comment, then the links shows up with the current number.

    I still love the changes to the new site, great job :)
  4. MrGaribaldi

    MrGaribaldi TechSpot Ambassador Posts: 2,802

    Doesn't look half bad at all... Will take some time to get used to, but that is the case whenever there's a change...

    But one thing that I first thought was gone, and now have found only changed place is the drop-down forum navigation menu at the bottom of the page... It's gone from being under the lower right part of the thread to the lower left, with the permission having moved to where it used to be..

    Are there any special reason for this?
    It is quite seldom I have the need to check what permission I have, but I do use the drop-down very often, and thus I'd prefer it to be on the right-hand side...

    Aside from that I've not found any problems yet (but I'm sure I'll come up with a few suggestion after a while ;))
  5. poertner_1274

    poertner_1274 secroF laicepS topShceT Posts: 4,745

    It's right in the middle of the page at the bottom of the forums. It took me a bit to find it as well.
  6. Julio Franco

    Julio Franco TechSpot Editor Posts: 6,536   +318

    It's also in the drop down of Quick Links, on the top menu.
    The navigation drop down is on the lower right, not left, at least that's for me.. :confused:
  7. MrGaribaldi

    MrGaribaldi TechSpot Ambassador Posts: 2,802

    Indeed, that was my ignorance of left and right showing through ;)

    I meant that it's gone from being on the lower left hand side to the lower right.
    Not really a big deal, as I finally found out how to "close" the posting rules.
    (But if that'll last I don't know).

    BTW: Anyone else having a problem with the forum not remembering your login?
    When I use the QuickLogin at the top of the forum frontpage I make sure the "Remember me" is ticked, but I have to log in anew every time I come here.
    (Yes, cookies are enabled, using Opera 7.54)
  8. RealBlackStuff

    RealBlackStuff TS Rookie Topic Starter Posts: 8,165

    All my browsers remember me, IE6/SP1, Firefox 1.0PR and Opera 7.54
  9. olefarte

    olefarte TechSpot Ambassador Posts: 1,427

    I had that problem right after the change in format, but it seems to have resolved itself now. As far as I know I haven't changed anything, but I'm not having to log in now.
  10. poertner_1274

    poertner_1274 secroF laicepS topShceT Posts: 4,745

    No problems here using opera, safari, and IE
  11. Maurice

    Maurice Banned Posts: 653

    Yes, I found the same, I too don't have to log-in, as before.

    Maurice
     
  12. MrGaribaldi

    MrGaribaldi TechSpot Ambassador Posts: 2,802

    Hopefully it'll have fixed itself here too...
    If it doesn't, chances are the problem is on my part since it (now) works for you...


    EDIT:
    Seems like it works when I log in on the front-page comments first :)
  13. RealBlackStuff

    RealBlackStuff TS Rookie Topic Starter Posts: 8,165

    When someone finds the time, could they please make the WHOLE BUTTON "onmouseover/rolloveron" when there is more than one page in a thread? You have to be exactly on the little number to be able to click it. (see at the bottom or top of this page, "page 4 of 4 etc.").
  14. Julio Franco

    Julio Franco TechSpot Editor Posts: 6,536   +318

    I was wondering, do you think I should spend more time tweaking the forum colors?
  15. Didou

    Didou Bowtie extraordinair! Posts: 5,899

    It looks fine to me.:)
  16. Maurice

    Maurice Banned Posts: 653

    Looks OK to me, not worth your time tweaking any more, Julio., in my opinion.
    Can I just say that upon arriving on site to see replies, the view "jigs" about for a couple of seconds before settling down, it's no problem, & perhaps the glitch is at my end.

    Maurice
  17. RealBlackStuff

    RealBlackStuff TS Rookie Topic Starter Posts: 8,165

    The "Number of Active Users today" at the bottom of the forum-overview does not seem to work. I can switch my browser off, get a coffee, come back 20 minutes later and reconnect. My name (or any other name) is not in that list.

    Looking again at around 1.00pm GMT, the names now appear (Fixed?)
    Also, I've noticed that we must have lost some 3'000 members!
    (or was the previous number of 15'000 wrong, as discussed in one of Maurice's posts a while ago)?
  18. Goalie

    Goalie TS Rookie Posts: 703

    The active users command has never worked properly so long as I've been around. Overcounts, undercounts, and florida style recounts are frequent. Most usually I see it incorrectly citing 0 active users in a day during a period that I know wasn't the reset.

    The CSS is still screwy for me, but at this point I lean towards thinking it's my machine. No biggie.

    The load's a little worse on the dialup, but I'll live there too. My biggest complaint is the quick reply box- you have to pick a thread's post now to quick reply to, I wish it had a default value or it. I realize this is for the tree view..

    I do like the richer quick reply box, though.
  19. RealBlackStuff

    RealBlackStuff TS Rookie Topic Starter Posts: 8,165

    Goalie, have a look here about your CSS-problem. Maybe that helps?
    http://www.moztips.com/index.php?id=57


    YUHUI!!!! This is my 2'000th Post. I must be mad....
    This deserves an extra pint tonight!
  20. Nodsu

    Nodsu TS Rookie Posts: 9,431

    You can also push the "post reply" button at the bottom of the thread..
  21. RealBlackStuff

    RealBlackStuff TS Rookie Topic Starter Posts: 8,165

    Sing to the tune of "7 drunken nights":

    Ah, ye're drunk, ye're drunk, you silly old fool
    still ye can nae see...
    What'is this new my.TS.forum doing
    where my old "User C.P." used to be?


    Rather, call it UserProfile or UserPreferences or something like that (or leave as it was).
  22. Julio Franco

    Julio Franco TechSpot Editor Posts: 6,536   +318

    Subtle change in forum colors... looks better now IMO.
  23. poertner_1274

    poertner_1274 secroF laicepS topShceT Posts: 4,745

    I agree, I knew what it was, but it can easily be confused for something else. I think it needs a more finite term Like User Preferences.
  24. MrGaribaldi

    MrGaribaldi TechSpot Ambassador Posts: 2,802

    Yes, the colour scheme is better now :)
  25. SNGX1275

    SNGX1275 TS Forces Special Posts: 12,539   +301

    The color scheme is better too. ;)


Add New Comment

TechSpot Members
Login or sign up for free,
it takes about 30 seconds.
You may also...


Get complete access to the TechSpot community. Join thousands of technology enthusiasts that contribute and share knowledge in our forum. Get a private inbox, upload your own photo gallery and more.