TechSpot

No video when using VLC or CyberLink Power DVD 6

By UnWarierMage224
Feb 22, 2009
  1. Hi Folks,

    I get sound, but no video using either VLC or PowerDVD 6

    System specs:
    Dell Inspiron 6400 Laptop
    1GB RAM
    ATI Mobility Radeon X1300 video card (Running Radeon Omega Drivers v4.8.442)
    Windows XP SP3

    The only recent changes I've made to my system is that I installed the Vista Inspirat Bricopack from www.crystalxp.net. What's funny is that video worked fine for a while and only recently have these problems come up.
    I may have accidentally turned off some service or something, I'm not sure.

    Please let me know.

    -'Mage
     
  2. raybay

    raybay TS Evangelist Posts: 7,241   +9

    Did you load the DVD software that comes with the PowerDVD 6?
    You might take a look at clickcooldeals.com if you have no software for video.
     
  3. UnWarierMage224

    UnWarierMage224 TS Rookie Topic Starter Posts: 69

    I uninstalled and reinstalled PowerDVD 6, and that didn't solve the problem.
    The loss of video happened all of a sudden, too. As in maybe a month ago it was working fine.

    -'Mage
     
  4. raybay

    raybay TS Evangelist Posts: 7,241   +9

    I would test by changing the optical drive, if that is where the DVD was generated... Optical drive failures are so incredibly common... I have not seen one fail on Video but there is no reason why not, when every other aspect of those drives fail.
     
  5. UnWarierMage224

    UnWarierMage224 TS Rookie Topic Starter Posts: 69

    Ray,

    I tested the optical drive by installing a program and it works fine, if that's what you mean. I still get no video (sound only) playing a DVD....

    -'Mage
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add New Comment

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...