How to post a new topic

Status
Not open for further replies.

kimsland

Posts: 13,806   +3
where is the button I hit to ask a question ie make a post?



The New Topic button is available by clicking on the appropriate sub-forum
Please click on "Forums" ^^ above in blue
Then select the appropriate (sub) Forum that best suits your issue you are having
Then click on the large button:
newtopic.gif



To find this large button

Go to the Forums, by clicking HERE (note: this "Forums" link button is also located at the top of this page):


2djebdd.jpg




Once in the "Forums", you will see many sub-forums, to choose from:



vmudz4.jpg



Once you choose your appropriate Sub-Forum, you will see this button:
newtopic.gif




As an example only, here is the Windows OS "Sub"-Forum: > Click Here


I hope this has made it a lot more easier for you to post a New Topic :)
 
nks Kimsland. I can get launched now. Just looking at your adedress.....Aaaaah, you live in Gods own country. Years ago in West affrica, my best mate was an Aussie, Colin, he came from Sydney. Lost touch with him now though, It's a bummer. All the best, (joe) jopras.
 

kimsland

Posts: 13,806   +3
my best mate was an Aussie, Colin, he came from Sydney. Lost touch with him now though
No probs mate, I'll ask about if anyone knows him, shouldn't be too hard to track him down ;)
Oh and we pronounce "Colin" as "Coln" leaving out the "I"
 
Coln

Thanks....but there's a lot of Colns in Sydney! Coln Bennett. Mines Geologist. ABA Tarkwa Ghana. 1960's. He's got be about 78+. Thanks mate. Joe
 
Faulty hard drive

Hi Tech Spot,
I am Lieutenant Colonel Osman Jonah Sesay from the Sierra Leone Army. I recently bought a new Toshiba Laptop Windows 7 together with a WD External Hard Drive (250 GB ). The drive worked initially and after few weeks it stopped functioning on my computer. Every time I insert it, the computer will say the drive needs formatting. Even when I tried to format it , it does not work. The computer says wrong parameter is being used. I have tried the drive in several computers and its the same problem . I need to store very important military documents as a back up. Please help
 
Since I came across this site, I just have the fate that you will be able to solve this problem for me.How can I get solution to my problem as I do not want inexperienced computer specialist to destroy my external hard drive for me.
 
Xp freexes

I have had my XP since 2002. I have had several freezes with it. What I have found is when the inside of the tower gets real dusty the computer gets hot and freezes. I take the side off and vacume inside and clean the fans. This helps, its like a having a new computer.
 
Hello to everyone out there. I'm new in forums and I hope i'll get the best in this forum. basically I deal with pcs almost every minute of my life and to say he least I'm in the industry.
 
New

Hi everyone. I'm new here. I recently built my first PC, or I like to say assembled it since I did not actually solder components to a board and wire it etc. I order my motherboard, power supply, memory, ATX mid tower, hard drives, and the processor from compusa, which seems like tiger direct. When I called to ask about a shipping issue tiger direct answered on the other side. lol.

But anyways I hope to fit in as much as possible and looking forward learning new things.

thx
 
Hi everyone

Hi. My name is Ann. I'm very very new to this. I'm not very knowlegable about the computer (at all), but am very interested in learning. I do have a problem with my computer that I don't know how to fix. It says I have a hacktool.rootkit and the virus protection I have on my computer doesn't fix it; it just blocks or quarantines it. Sometimes it says it removes it but every time I turn my computer off and back on it's there again. I don't know how to get rid of it. If anyone that has a ton of patience can help me I would so appreciate it.
 
Hi Im new to this site. Im having a problem with my computer this morning. I have both IE and Firefox, for some reason I cant load certain sites like Facebook. It loads but it doesnt look right all the information in on the left side of the screen, no graphics or pictures and everything is line itemed if that makes any sense. I tried both with Firefox and IE, same thing happens when I try to do a google search, then other pages like this one looks perfectly normal. Also, everything is taking an extremely long time to load. Its a new computer could this be a virus? Please help. Thanks
 

LookinAround

Posts: 6,429   +186
@lcrecco

You should read the first post in this read as it describes How to Post a New Topic.

You need to post your own new topic in your own thread so people will see it and can try to help. g'luck
 
Hello TechSpot

I hope I am posting to the right forum - I am a newbie trying to learn and use the smarts available at this site to clean my PCs of malware and viruses.
 

Route44

Posts: 12,015   +82
hi im vicki and i bought a gigaware webcam with mic and i dont know how to use it

Hi vicki and welcome to the forums. Did not the camera come with a manual? You should be able to find a manual online (most likely in PDF format) from Gigaware.

Youu are going to have to install your camera using the CD installation disk.
 
Status
Not open for further replies.