Backdoor.tidserv!inf help

By dubes19 ยท 5 replies
Jan 19, 2009
  1. My symantec antivirus has detected a backdoor.tidserv!inf. I've tried cleaning it using symantec but it dosen't work. I've followed the instructions it gives but no joy! My friend told me to use hijackthis and post the log here cause you guys and girls would know what to delete from the log! I would be very greatful for your help, Any help would much appriciated, thanks :)
     
  2. Bobbye

    Bobbye Helper on the Fringe Posts: 16,334   +36

  3. Blind Dragon

    Blind Dragon TS Evangelist Posts: 3,908

    After the logs are posted I would be happy to give further instructions
     
  4. Bobbye

    Bobbye Helper on the Fringe Posts: 16,334   +36

    Thank you Blind Dragon. dubes will be in good hands!
     
  5. dubes19

    dubes19 TS Rookie Topic Starter

    I'm just following all the steps from shown above, i'll post when they're done! Thanks very much, life savers :)

    Prior to doing this i ran my avira complete scan and it picked up a TR/Vundo.gen. I deleted this then scanned again! It didnt pick it up but there was a warning on one file! I've attached the latest scan so you can have a look. Thanks again for your help!
     
  6. dubes19

    dubes19 TS Rookie Topic Starter

    Hey guys! I've done all the stuff and it seems i have got rid of any virus that was there. Was getting a warning with avira but it was a pagefile.sys (something to do with the virtual memory or something from what i read). Thanks for the help, think i'm all sorted now.
     
Topic Status:
Not open for further replies.

Similar Topics

Add your comment to this article

You need to be a member to leave a comment. Join thousands of tech enthusiasts and participate.
TechSpot Account You may also...