ALiveN570SLI-eSATA2 are these things faulty?

Status
Not open for further replies.

pcrepairs247

Posts: 39   +0
Hi guys

I've been building SLI rigs usign this motherboard all year, using same memory and cpu configuration (phenom 9550) The last 6 out 10 motherboards I have ordered in (different suppliers) the computer will not boot.

I have changed ever single component on the pc, inc the PSU. The fans spin and thats it. The motherboards I did manage to get working where not straight forward I would have to mess around with the memory settings in bios for it to recognise all 6 or 8gb ram. Then all of a sudden it would jsut work with restored defaults.

I am a system builder and have 3 unit to go out to customers and time is ticking lol.

Has anyone else experienced any problems with these boards. I have never had problems with them until Asrock stopped makign them anymore.
 

Tmagic650

Posts: 17,233   +234
"I have never had problems with them until Asrock stopped making them anymore"...

It is time to use another brand motherboard...
 

pcrepairs247

Posts: 39   +0
  • Thread Starter Thread Starter
  • #3
they are £35+vat at the moment, the next asrock SLI board up is £69+vat, I sell around 10 SLI systems a week. I am not prepared to loose that amount of money.
 

pcrepairs247

Posts: 39   +0
  • Thread Starter Thread Starter
  • #5
the motherboard has been great for a year, they ahve only went bad since the stopped producing them
 

nickc

Posts: 921   +11
well then look at what u said, they are not the same mobo if some one else is producing it, so the quality does not have to be there.
 
Status
Not open for further replies.