Secondary hard disk drive 0,1 not not found at boot up

Status
Not open for further replies.

aqua

Posts: 57   +0
hi guys this happened to me a few months back.
this morning i tried everything...nothing works,and i i remember there is a person from dell here at the forum....well this is what happen.
--everytime i reboot i get
;"secondary hard disk drive 0 not found"
;"secondary hard disk drive 1 not found"
if i press F1 it works normally,also i can see the drives listed at my computer labeled correctly,if i turn off pc ,and then, turn on pc everything is ok.,,but at every reboot i have this black screen booting problm.
myp is a dell dimension 8200,xp pro/sp3 768 rdram.
-in device manager everything looks correct..

thanks
 

aqua

Posts: 57   +0
  • Thread Starter Thread Starter
  • #2
ok i swapped ide cables with hard drives..it does reboot properly
it is read in bios.
only problem is that cd/dvd player doesn't "play"..is recognize in device manager..but plays nothing.
-dvd burner,plays record no prolem.
 

aqua

Posts: 57   +0
  • Thread Starter Thread Starter
  • #3
ok when i swap cables pc boots fine..the problem is that dvd player[D] display wrong label ,it plays cd/movies,,but it shows [E] ..E is dvd burner...
DVD BURNER plays ok no problem and it shows "E" ,,no problem..

i bet what i need is to change label drives,problem is don't know how to..

pictrures shows wrong,when swapped cables both plays.

picture shows "right" in proper position..but when reboots i got
"Secondary hard disk drive 0,1 not not found at bootup"
 
Status
Not open for further replies.